woensdag 20-03-19 12:08

Twee winnaars van eerste Street League Quiz

Twee winnaars van eerste Street League Quiz

De allereerste Feyenoord Street League Quiz heeft afgelopen vrijdag twee terechte winnaars gekregen: FC Sportdorp en FC Hillesluis. In het Topsportcentrum in Rotterdam kwamen alle Street League-teams bij elkaar om vragen te beantwoorden en leuke activiteiten te doen voor punten.

Quiz
De allereerste Feyenoord Street League Quiz bestond uit drie rondes met elk tien vragen. In elke ronde zat minimaal één activiteit, zoals hooghouden, opdrukken of koppen, en een schattingsvraag. Bij de schattingsvraag konden bidons gewonnen worden. De overige vragen gingen over Feyenoord en de Street League, waarbij de maatschappelijke thema’s werden behandeld.

Samenwerken
Het thema van deze avond was ‘samenwerken’. De teams werden aan elkaar gekoppeld, zodat kinderen leerden om samen te werken. Door de samenwerking, een actieve houding, op tijd aanwezig te zijn en te letten op taalgebruik konden punten verdiend worden voor de algemene stand.

FC Sportdorp en FC Hillesluis
Feyenoord Street League-presentator Jeremy Sno maakte aan het einde van de Quiz de winnaars bekend: FC Sportdorp en FC Hillesluis. Zij haalden samen een 8,3 voor de Quiz. FC Arend en FC Mandela werden tweede met een 8,0. Ieder team haalde een voldoende.

De volgende activiteit staat komende zondag op het programma: de zesde wedstrijddag van de Feyenoord Street League.