woensdag 13-03-19 15:34

Street League-teams komen door weer en wind

Street League-teams komen door weer en wind

Op de eerste wedstrijddag van 2019 trokken 255 kinderen er weer op uit om in actie te komen in de Feyenoord Street League. Door weer en wind: de Street League gaat door.

Wedstrijden
In Rotterdam-Zuid, -West en Ridderkerk werd rond 12:00 uur op 21 velden afgetrapt voor wedstrijddag 5, tevens de eerste wedstrijddag van 2019. Helaas was het weer bar en boos, met veel regen en harde wind, maar het weerhield de kinderen er niet van om de straat op te gaan. De kinderen en begeleiders kwamen weer in grote getale op de wedstrijden af. Het opkomstpercentage is dit seizoen ten opzichte van andere seizoenen nog nooit zo hoog geweest!

Programma
Naast de vier wedstrijddagen die nog op het programma staan, komen de deelnemers nog een keer naar het Topsportcentrum voor een Feyenoord Street League Quiz (vrijdag 15 maart), wordt een Sportdag georganiseerd bij TOS Zuiderpark (woensdag 1 mei) en wordt de Finaledag eind mei georganiseerd.

Street League TV
Feyenoord Street League-presentator Jeremy Sno was aanwezig bij de wedstrijd FC Arend – FC Mandela. Naast de wedstrijd was er tijd voor ‘latje trap’, de quiz en ‘Celebrations’.

Bekijk snel de samenvatting hieronder!