maandag 12-02-18 09:16

Loting voor Feyenoord Street League Cup verricht

Loting voor Feyenoord Street League Cup verricht

De 36 teams die deelnemen aan de Feyenoord Street League Cup 2018 weten in welke poule zij uit gaan komen. De ploegen zijn afgelopen week door een loting onder leiding van presentator Jeremy Sno met Feyenoord Onder 19-spelers Jordy Wehrmann en Ian Smeulers onderverdeeld in zes poules. Het jaarlijks terugkomend evenement vindt dit jaar plaats op woensdag 28 februari in het Topsportcentrum Rotterdam.

Om 11:45 uur beginnen de eerste groepswedstrijden. Na de poulefase zullen de poules opnieuw worden ingedeeld en nemen de nummers één het op tegen de nummers één, de nummers twee tegen de nummers twee en zo verder. Het toernooi loopt rond 16.45 uur op zijn einde.

Het is dit jaar voor het eerst dat de 36 teams door middel van een loting in verschillende poules zijn verdeeld. De zes poules hebben de namen gekregen van selectiespelers van Feyenoord 1: Tyrell Malacia, Robin van Persie, Tonny Vilhena, Steven Berghuis, Sofyan Amrabat en Karim El Ahmadi.

Er kunnen ook tijdens deze editie van de Feyenoord Street League Cup punten worden verdiend via het ‘Geen-Woorden-Maar-Daden-Puntensysteem’. De ploeg met de meeste punten (na alle gespeelde wedstrijden) wint de Feyenoord Street League Cup 2018.

Bekijk hieronder de loting voor de Feyenoord Street League Cup 2018: