dinsdag 23-06-20 10:41

Inschrijvingen Feyenoord Street League geopend

Inschrijvingen Feyenoord Street League geopend

Kun jij – net als wij – niet wachten tot de Feyenoord Street League weer van start gaat? Dan hebben we goed nieuws: je kunt je vanaf nu namelijk weer inschrijven voor het nieuwe seizoen, dat hopelijk komend najaar van start gaat.

Sinds de voortijdige beëindiging van het afgelopen seizoen door de coronacrisis is de organisatie druk bezig geweest met de programmering van het nieuwe seizoen. Zodra het deze herfst weer kan en mag, wil Feyenoord zoveel mogelijk kinderen weer laten genieten van de Street League.

Ook volgend seizoen kunnen kinderen uit groepen 6, 7 en 8 van de basisschool weer gratis deelnemen aan de Feyenoord Street League. De aankomende competitie zal volop in het teken staan van #KrachtvanBewegen: samen sporten en daar plezier uit halen.

Naast wedstrijddagen worden andere sportieve activiteiten georganiseerd om kinderen een heel seizoen lang in beweging te krijgen en te houden. Vorm dus samen met jouw vriendjes een team, train en speel met hen in jouw eigen gekregen Feyenoord-shirt en maak jouw wijk trots door activiteiten te organiseren.

Meld je snel aan voor het nieuwe seizoen! Dat kan hier. We gaan er weer een mooi jaar van maken!

Meer informatie over de Feyenoord Street League?
Facebookpagina: https://www.facebook.com/feyenoordstreetleague/
Website: www.feyenoordstreetleague.nl