donderdag 03-06-21 11:34

Inschrijving nieuw seizoen Feyenoord Street League geopend

Inschrijving nieuw seizoen Feyenoord Street League geopend

Kun jij niet wachten om weer te starten met de Feyenoord Street League? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt je vanaf nu namelijk weer inschrijven voor het nieuwe seizoen, dat eind oktober begint.

Zit jij komend seizoen in groep 6,7 of 8 van de basisschool en woon je in Rotterdam-Zuid of -West? Dan kun je ook komend seizoen gratis deelnemen aan de Feyenoord Street League. Een jaar lang ga je samen met je teamgenoten de strijd aan met andere teams, zetten jullie je in voor je eigen wijk en wie weet houden jullie aan het eind van het jaar wel de kampioensschaal omhoog!

In de Feyenoord Street League speel je niet alleen wedstrijden, maar worden ook andere sportieve activiteiten als sportdagen georganiseerd om iedereen een heel seizoen in beweging te krijgen en te houden. Daarnaast doe je activiteiten en klusjes in je eigen wijk, om ook de buurt een handje te helpen.

Vorm dus samen met jouw vriendjes een team, train en speel met hen in jouw eigen gekregen Feyenoord Street League-tenue en maak jouw wijk trots. Heb je er ook al zo’n zin in? Meld je dan hier snel aan voor nieuwe seizoen! Klik hier voor meer informatie over de Feyenoord Street League.