donderdag 07-03-19 16:18

FC Arend wint Feyenoord Street League Cup 2019

FC Arend wint Feyenoord Street League Cup 2019

De Feyenoord Street League Cup is dit jaar gewonnen door FC Arend. Het team kreeg dinsdag 26 februari de beker uitgereikt na een lange, maar mooie dag in het Topsportcentrum, waar 264 kinderen, 42 teamleiders en 300 toeschouwers vertoefden. Er werden in totaal 180 wedstrijden gespeeld.

De opening werd verzorgd door Feyenoord Street League-presentator Jeremy Sno, die voor een volle zaal het programma doornam en de teams verdeelde over drie verschillende zalen. In die zalen werden de poulewedstrijden afgewerkt.

Zeven poules
Dit jaar werden de 42 teams verdeeld over zeven poules met de namen van spelers van Feyenoord 1: Robin van Persie, Tonny Vilhen, Steven Berghuis, Kenneth Vermeer, Jens Toornstra, Jordy Clasie en Eric Botteghin. Na de spannende poulefase werden alle groepswinnaars bij elkaar in een poule gezet, de nummers twee bij de nummers twee, et cetera. FC Arend was de sterkste in Finalepoule 1 en greep na een geslaagde dag zaalvoetballen de Feyenoord Street League Cup 2018.

Bekers en medailles
Niet alleen de spelers van FC Arend gingen met een prijs naar huis. Voor ieder team was er een beker en voor elke speler een medaille, als aandenken aan een wederom geslaagde editie van de Feyenoord Street League in het Topsportcentrum. De spelers hebben na een lange winterstop goed kunnen oefenen voor de vijfde wedstrijddag van de Street League, die komende zondag 10 maart op het programma staat.