vrijdag 27-11-20 17:29

Bliksemstart dankzij sportief gedrag en sponsors

Bliksemstart dankzij sportief gedrag en sponsors

Bijna 300 kinderen zijn deze maand van start gegaan in een nieuw seizoen van de Feyenoord Street League en enkele teams kunnen spreken van een heuse bliksemstart. Drie ploegen hebben na twee speeldagen al 55 punten of meer verzameld.

18 keurig opgeruimde velden, in actie. Zonder supporters, dat wel. Om te zorgen dat alle wedstrijden op een veilige manier konden doorgaan en de coronaregels werden nageleefd, was het voor ouders helaas niet mogelijk om hun sportende kinderen aan te moedigen.

Drie teams, allemaal uitkomend in competitie B en C, beleven een sterke start van het seizoen. FC Millinx (55), De Violiers (57) en FC Verschoor (60) wisten alle drie al flink wat punten binnen te slepen. Ze hebben deze punten grotendeels te danken aan het vinden van buurtsponsors en het vertonen van sportief gedrag.

Dat laatste punt sprong er flink uit afgelopen maand. De organisatie zag tot haar grote genoeg ontzettend veel sportieve wedstrijden. Dat is niet alleen belangrijk en fijn voor iedereen op en om het veld, maar dit speelt ook een grote rol in de tussenstand. Met sportief gedrag kunnen teams tenslotte meer punten verdienen dan met het winnen van wedstrijden.

De volgende speelronde staat gepland voor zondag 13 december. Wie benieuwd is naar de tussenstand kan de actuele stand bekijken op de website van de Feyenoord Street League.