Buurtbijdrage

Buurtbijdrage
Door samen met jouw teamgenoten iets voor de omgeving te doen, kan je extra punten verdienen, namelijk +2 punten per aanwezige speler. Met het leveren van een buurtbijdrage maak je jouw buurt beter en zorg je ervoor dat je team populairder wordt in jouw eigen wijk. Zorg er met jouw team voor dat de schoolpleinen en speeltuinen in de buurt schoon zijn, help jullie buurtbewoners met het inpakken van boodschappen of organiseer met jouw team een spelletjesmiddag in een verzorgingstehuis! Kies samen met jullie teamleider een buurtbijdrage van de buurtbijdragekaart en je zult snel stijgen op de ranglijst.

• Stap 1
De eerste stap is het aanmelden van de door jullie gekozen buurtbijdrage. Van de Teamleiders wordt verwacht dat ze een buurtbijdrage minimaal één dag van te voren aanmelden via Streetlink - Aankondigen buurtbijdrage.

• Stap 2
Na het aanmelden van de buurtbijdrage zal de organisatie de buurtbijdrage goed- of afkeuren. Na de goedkeuring kan de buurtbijdrage met het team worden uitgevoerd. Zorg er voor dat het gehele team compleet is met het uitvoeren van de gekozen buurtbijdrage.

• Stap 3
Hebben jullie de buurtbijdrage uitgevoerd? Zorg er dan zo snel mogelijk voor dat er een verslag van de activiteit wordt ingediend. Ook zal er een foto meegestuurd worden als bewijsstuk met alle deelnemers erop, zodat jullie +2 punten krijgen voor elke deelnemer die aanwezig is.

• Stap 4
Gefeliciteerd! Jullie hebben het aantal verdiende punten bevestigd gekregen. De punten zijn direct terug te vinden in de stand van jouw competitie.
 

Prijzen
Wedstrijdbezoek in De Kuip
In de eerste seizoenshelft kan je met jouw team wedstrijdkaartjes verdienen door het uitvoeren van buurtbijdragen. Door samen met jouw team minimaal 3 buurtbijdragen uit te voeren voor de winterstop van de FSL, krijgt heel jouw team een wedstrijdkaartje voor een wedstrijd van Feyenoord 1 in De Kuip.

Feyenoord uittenue polsbandje
Tijdens de aftrapbijeenkomst ontvangt elke speler het eerste polsbandje in de kleuren van het thuistenue. Het tweede polsbandje kan je met jouw team verdienen door het organiseren van 5 buurtbijdragen in de wijk. Doordat jullie dit polsbandje dragen, zien de tegenstanders hoe goed jullie bezig zijn. Jullie tegenstanders zijn dus gewaarschuwd.

Feyenoord gouden polsbandje
Dit unieke polsbandje is speciaal door Feyenoord in een gouden kleur ontworpen. Wil jij met je team dit speciale polsbandje verdienen? Dat kan! Organiseer 12 buurtbijdragen en je hele team ontvangt dit gouden polsbandje. Dit is een uniek bandje, waardoor niet alleen jullie wijk, maar ook Feyenoord, trots op jullie zal zijn. Door dit polsbandje te dragen, zullen de andere teams zien dat jullie het maximaal aantal buurtbijdragen hebben gedaan. Jullie kunnen trots zijn op dit mooie resultaat!