Buurtbijdrage

Buurtbijdrage
Door samen met jouw teamgenoten iets voor de omgeving te doen, kan je extra punten verdienen, namelijk +2 punten per aanwezige speler. Met het leveren van een buurtbijdrage maak je jouw buurt beter en zorg je ervoor dat je team populairder wordt in jouw eigen wijk. Zorg er met jouw team voor dat de schoolpleinen en speeltuinen in de buurt schoon zijn, help jullie buurtbewoners met het inpakken van boodschappen of organiseer met jouw team een spelletjesmiddag in een verzorgingstehuis! Bedenk samen met jullie teamleider wat jullie kunnen doen en je zult al snel stijgen op de ranglijst.

• Stap 1
De eerste stap is het aanmelden van de buurtbijdrage. Van de teambegeleiders wordt verwacht dat ze een buurtbijdrage minimaal één week van te voren doorgeven aan de organisatie van de FSL.

• Stap 2
Nadat de activiteit gedaan is, zal de teambegeleider een kort verslag indienen van jullie buurtbijdrage. Ook zal er een foto verstuurd worden als bewijsstuk met alle deelnemers erop, zodat jullie +2 punten krijgen voor elke deelnemer die aanwezig is.


Prijzen
• Wedstrijdbezoek in De Kuip
Door samen met jouw team minimaal 3 buurtbijdragen te doen voor de winterstop van de FSL, krijgt heel jouw team een kaartje voor een wedstrijd in De Kuip.

• Feyenoord uittenue polsbandje
Organiseer 5 buurtbijdragen en je hele team ontvangt een polsbandje in de kleuren van het uittenue. Doordat jullie dit polsbandje dragen, zien de tegenstanders hoe goed jullie bezig zijn. Je tegenstanders zijn dus gewaarschuwd.

• Feyenoord thuistenue polsbandje
Organiseer 10 buurtbijdragen en je hele team ontvangt een polsbandje in de kleuren van het thuistenue. Dit is een uniek bandje, waardoor de hele wijk, maar ook Feyenoord, trots op jullie zal zijn.