Doe mee!

Doe mee!
De Feyenoord Street League (FSL) is een spannende straatvoetbalcompetitie voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, groep 6, 7 en 8. In het seizoen 2021-2022 zullen de gebieden Rotterdam-Zuid en Rotterdam-West actief zijn binnen de competitie. Elke wijk uit deze gebieden kan met een team meedoen en speelt zijn thuiswedstrijden op een geselecteerd veld in de eigen wijk.

Bij de Feyenoord Street League...

  • doe je gratis mee;
  • krijg je een eigen Feyenoord-tenue;
  • speel je voetbalwedstrijden tegen andere teams uit jouw wijk;
  • organiseren wij een seizoen lang leuke sportactiviteiten;
  • organiseer jij met jouw team activiteiten voor andere in jouw eigen wijk;
  • speel je met jouw eigen vrienden in een team;
  • kan je mooie prijzen winnen!

Schrijf je hier in voor de Feyenoord Street League

Activiteiten
We organiseren meerderen activiteiten, zoals wedstrijddagen, sportdagen en een grote Finaledag. Met jouw eigen team organiseer je buurtbijdragen. -> Zie hier de uitgebreide informatie over de activiteiten.

Puntensysteem van de Feyenoord Street League
Het winnen van de wedstrijden is niet het belangrijkste. Ook met een sportieve houding en goed gedrag op en rondom je stadion kun je punten verdienen voor het ‘Geen Woorden Maar Daden’ puntensysteem. Bij elke activiteit zijn punten te verdienen, maar vooral punten voor jouw houding en gedrag. 

 

"Zo mooi om te zien hoe Feyenoord de ouders, kinderen en wijken met elkaar verbindt. "

- Gwen Terli, Teamleider

Begeleiders
Het team waar je in komt te spelen bestaat uit 8 buurtgenootjes en wordt begeleid door iemand uit jullie eigen omgeving. Deze persoon is jullie teamleider. De teamleider wordt ondersteund door twee stagiairs van verschillende onderwijsinstellingen. Samen vormen jullie een team, en hebben jullie zelfs een eigen stadion in de wijk! Jullie zorgen er dus voor dat jullie stadion er professioneel bij ligt! 

Actief in de wijk
Door je als team in te zetten in de wijk en activiteiten voor andere te organiseren, kan je punten verdienen. Misschien worden deze mensen wel jullie vast supporters en helpen ze jullie met het organiseren van buurtbijdragen en sponsoren. De uitwedstrijden speel je in de wijk van de tegenstander. Samen met je team zorg je ervoor dat je op tijd bij hun stadion bent. Zoals jij je tegenstanders netjes zult ontvangen, zullen jullie nu als gasten worden ontvangen. Zorg voor een goede sfeer tijdens de wedstrijden, zodat de mensen uit jouw wijk graag naar jullie wedstrijden komen kijken.

Wedstrijdleiding
De wedstrijden staan onder leiding van officiële Feyenoord Street League scheidsrechters. De scheidsrechters worden geassisteerd door een wedstrijdbegeleider.

Let op! het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

 

Doe Mee!