Activiteiten

Activiteiten
De Feyenoord Street League is meer dan voetbal, dit kan je terugzien in het activiteitenprogramma. Aanwezigheid tijdens deze activiteiten wordt beloond met punten, waardoor je zult stijgen op de ranglijst in jouw eigen competitie.

Aftrapbijeenkomst
Voordat het seizoen begint, nodigt Feyenoord alle deelnemers en hun ouder(s)/verzorger(s) uit in De Kuip voor de aftrapbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst krijg je alle informatie over de Feyenoord Street League en zal je jouw teamgenoten ontmoeten.

Wedstrijddagen
In het seizoen worden 10 wedstrijddagen gepland, welke op zondagmiddag plaatsvinden van 12:00 tot 13:00 uur. Deze wedstrijden worden niet gepland op dagen dat Feyenoord 1 thuis speelt.

Workshops
Tijdens de workshops worden er belangrijke onderwerpen besproken, waar de spelers mee te maken hebben in hun omgeving. Door deze workshops wil Feyenoord een bijdrage leveren aan de algemene ontwikkeling van de deelnemers. Zie hieronder twee voorbeelden van vorige seizoenen:
‘Inspiratie & Motivatie’ in Theater Zuidplein
‘Durf elkaar aan te spreken’ in Pathé de Kuip

Bekertoernooi
Tijdens het bekertoernooi komen alle teams van de Feyenoord Street League bij elkaar. Dit betekend dat je ook tegen teams uit andere competities zal gaan spelen. Op deze dag strijd je met jouw team om de felbegeerde Feyenoord Street League Cup!

Sportdag
Tijdens het sportdag wordt er veel aandacht besteed aan teambuilding en sportiviteit, maar natuurlijk ook aan jouw conditie. Samen met alle andere teams komen jullie bij elkaar tijdens deze dag. 

Finaledag
Aan het eind van het seizoen zullen de prijzen verdeeld worden tijdens de Finaledag, welke gehouden wordt op een bijzondere locatie.
 

Bekijk hier de aftermovie van het Feyenoord Street League seizoen 2017-2018.